MERCEDES BENZ CLS 350CDI AMG DIAMOND BRIGHT V6 265PK 620NM

Bent u op zoek naar een zeer maar dan ook zeer compleet uitgevoerde CLS Klasse, dan is dit uw kans! Werkelijk waar bijna alle opties die af fabriek verkrijgbaar waren, zijn besteld op deze Mercedes Benz. Ik vertel u daar zo meer over…
De CLS Klasse.
Vooruitstrevend zoals we dat van het merk Mercedes Benz kennen, werd in 2004 de eerste 4 deurs coupé genaamd de CLS Klasse geïntroduceerd. Geen merk had een 4 deurs coupé, maar Mercedes wel. Door de sportieve raampartijen, coupé deuren zonder raamlijsten en het tijdloze design was Mercedes een nieuwe weg in geslagen en trok zich hiermee een nieuw marktaandeel aan. Pas jaren later kwamen andere premium merken met een 4 deurs coupé.
De CLS is gebaseerd op het onderstel van een E Klasse. Hij rijdt iets sportiever dan de E en was toen alleen verkrijgbaar vanaf 6 cilinders. De positie van de CLS binnen het producten gamma van Mercedes is gepositioneerd tussen de E Klasse en de S Klasse. In het kort samengevat: het onderstel van de E Klasse en de luxe van een S klasse.
Tot op de dag van vandaag zien we dit exclusieve model steeds vaker op de weg rijden. Maar dan nu in een vernieuwde versie. In 2011 is het nieuwe model uitgekomen, het model wat ik u nu aanbied. De CLS is robuuster en groter geworden. Ik kan er nog veel meer over vertellen maar ik nodig u uit in de showroom om het met eigen ogen te ervaren.

Het AMG pakket is het meest sportieve pakket van Mercedes Benz. In deze uitvoering heeft de CLS Klasse een Sportievere voor en achterbumper met extra lucht roosters en een dubbele sport uitlaat. Verder heeft de CLS Klasse 19” Lichtmetalen AMG velgen, een sportiever onderstel en een strakker stuurkarakter. Van binnen heeft de AMG uitvoering een Sportstuur, Sportpedalen, met leer bekleed dashboard en met Nappaleder bekleden stoelen en portieren.

Remblokken
Remblokken voor iedere auto. Zoek eenvoudig op kenteken.

Deze 350CDI diesel motor heeft 265 PK, 620NM en rijdt gecombineerd 1 liter op 16.4 kilometer.

Dit voertuig is altijd dealer onderhouden geweest (zie foto’s). De APK is geldig tm april 2018 en de volgende onderhoudsbeurt dient over 185 dagen uitgevoerd te worden.

Heeft u interesse kijk dan snel op www.daanauto.nl

JAJAA onze MAX is lekker Bezig!! Eerste Plek behaald!

JAJAA onze MAX is lekker Bezig!! Eerste Plek behaald!

Gister waren alle Formule 1 race wagens weer actief! En Max heeft ons trots gemaakt met zijn overwinning op de Grand Prix van Mexico. Hiermee behaalt hij deze maand 2 keer het podium als NUMERO UNO. Een enorm knappe prestatie, goed gedaan Max! Lewis Hamilton werd 9e maar sleepte wel het wereld kampioenschap binnen, onze felicitaties Lewis. Nog 2 wedstrijden en het seizoen is afgelopen. We zijn erg benieuw waar Max gaat eindigen. Momenteel staat hij 6e.

Tussenstand Top 3

1 Lewis Hamilton Mercedes AMG Petronas
2 Sebastian Vettel Scuderia Ferrari
3 Valtteri Botas Mercedes AMG Petronas

Verkoop nu je auto

KOENIGSEGGS DENKT 0-400-0 KM/H SNELLER TE KUNNEN DAN BUGATTI

Minder dan een maand geleden heeft Bugatti een nieuw wereldrecord voor een 0-400-0 km/h-sprint genoteerd. Slechts 41,96 seconden deed een Chiron erover om vanuit stilstand naar de 400 km/h te katapulteren om vervolgens weer terug in rust te keren. Achter het stuur zat ex-F1-coureur Juan Pablo Montoya.
In de afgelopen drie weken is er veel over dit nieuwe snelheidsrecord gepraat, en de Franse fabrikant bracht zelfs de ‘record’-Chiron mee naar de IAA Frankfurt. Koenigsegg zag het allemaal met argusogen aan.

Stilte voor de storm
Vanuit Zweden is daarentegen verdacht stil de laatste tijd. Veel meer dan een aero-pakket voor de Regera hebben we niet gemerkt van Koenigsegg. Een publiciteitsstunt kan het hypercarmerk uit Ängelholm dus wel gebruiken. En het heeft er alle schijn van dat die niet lang meer zal uitblijven. Een provocatie als deze doe je immers niet wanneer je gefaald hebt…

Hoe Bugatti een 400 km/h rijdende Chiron filmde »

Bovendien staat geestelijk vader Christian von dat Koenigsegg allesbehalve bekend als een bluffer. Daarbij is het 0-300-0 km/h-record al in handen van de Zweden (sinds 2011). Een plaquette met daarop 0-400-0 km/h zou daar mooi naast passen.

Bron: autowereld