MERCEDES BENZ CLS 350CDI AMG DIAMOND BRIGHT V6 265PK 620NM

Bent u op zoek naar een zeer maar dan ook zeer compleet uitgevoerde CLS Klasse, dan is dit uw kans! Werkelijk waar bijna alle opties die af fabriek verkrijgbaar waren, zijn besteld op deze Mercedes Benz. Ik vertel u daar zo meer over…
De CLS Klasse.
Vooruitstrevend zoals we dat van het merk Mercedes Benz kennen, werd in 2004 de eerste 4 deurs coupé genaamd de CLS Klasse geïntroduceerd. Geen merk had een 4 deurs coupé, maar Mercedes wel. Door de sportieve raampartijen, coupé deuren zonder raamlijsten en het tijdloze design was Mercedes een nieuwe weg in geslagen en trok zich hiermee een nieuw marktaandeel aan. Pas jaren later kwamen andere premium merken met een 4 deurs coupé.
De CLS is gebaseerd op het onderstel van een E Klasse. Hij rijdt iets sportiever dan de E en was toen alleen verkrijgbaar vanaf 6 cilinders. De positie van de CLS binnen het producten gamma van Mercedes is gepositioneerd tussen de E Klasse en de S Klasse. In het kort samengevat: het onderstel van de E Klasse en de luxe van een S klasse.
Tot op de dag van vandaag zien we dit exclusieve model steeds vaker op de weg rijden. Maar dan nu in een vernieuwde versie. In 2011 is het nieuwe model uitgekomen, het model wat ik u nu aanbied. De CLS is robuuster en groter geworden. Ik kan er nog veel meer over vertellen maar ik nodig u uit in de showroom om het met eigen ogen te ervaren.

Het AMG pakket is het meest sportieve pakket van Mercedes Benz. In deze uitvoering heeft de CLS Klasse een Sportievere voor en achterbumper met extra lucht roosters en een dubbele sport uitlaat. Verder heeft de CLS Klasse 19” Lichtmetalen AMG velgen, een sportiever onderstel en een strakker stuurkarakter. Van binnen heeft de AMG uitvoering een Sportstuur, Sportpedalen, met leer bekleed dashboard en met Nappaleder bekleden stoelen en portieren.

Remblokken
Remblokken voor iedere auto. Zoek eenvoudig op kenteken.

Deze 350CDI diesel motor heeft 265 PK, 620NM en rijdt gecombineerd 1 liter op 16.4 kilometer.

Dit voertuig is altijd dealer onderhouden geweest (zie foto’s). De APK is geldig tm april 2018 en de volgende onderhoudsbeurt dient over 185 dagen uitgevoerd te worden.

Heeft u interesse kijk dan snel op www.daanauto.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *